FilterClose Filters

Mees van den Brink voert een grote voorraad waterslangen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Het materiaal van de Waterslangen kan bestaan uit Rubber en PVC. De plat oprolbare Waterslang bestaat uit meerdere materialen waaronder Rubber en Kunststof.

Rubberen Waterslang

De Rubberen Waterslang is geschikt voor doorvoering van lucht, koud en heetwater, (vuil) water, gier, niet- agressieve vloeistoffen. De Rubberen Waterslangen worden gebruikt bij vele industriele en landbouwtoepassingen. De PVC Waterslang is geschikt voor irrigatie, zuigen, licht persen van (vuil) water, meststoffen, zuren, insecticiden etc.

PVC Waterslang

De PVC Waterslang wordt veel gebruik bij Land- en Tuinbouw, Bouw, en Levensmiddelenindustrie. De plat oprolbare Waterslang is geschikt voor Industrie, Landbouw en Bouw. Daarnaast fungeert de plat oprolbare Waterslang als doorvoer van water, perslucht, bronbemaling en kan dienen als Beschermingslang, Universele, Beregening- en Brandweerslang.

Dankzij onze grote voorraad van circa 50.000 producten bent u in 99% van de gevallen per omgaande geholpen. En hebt u een afwijkende maat nodig, dan vinden ter plekke de nodige aanpassingen plaats. Ook kunnen we officieel voor u certificeren.

Read more about hoses voor water hoses
Read less about hoses voor water hoses